free and shareware programms, δωρεάν προγράμματα και με δοκιμή χρήσιμα προγράμματα δωρεάν και με δοκιμή / freeware and shareware programs

 

 
 
   

 

 
     
   

 

 
     
 
 

 

Νέα της σελίδας
(03 Νοε 2017)


AVassNet keyStatus
έκδοση Νοε 2017

Δωρεάν
πρόγραμμα ελέγχου των πλήκτρων Caps Lock, Num Lock και Scroll Lock.
Δείχνει στην οθόνη την κατάσταση των τριών πλήκτρων. Δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε την κατάσταση των τριών πλήκτρων με
κλικ του ποντικιού.
Επίσης δείχνει τη γλώσσα του πληκτρολογίου του ενεργού προγράμματος
.


AvassNet KeyStatus is a free program that visualizes the state of  Caps Lock, Num Lock and Scroll Lock on the desktop. You can change the state of the three keys using the mouse.
It also detects the keyboard layout of the active form/application.
Portable. No installation needed.

 

Δημιουργία - Εκτύπωση Συναλλαγματικών
έκδοση Νοε 2017

Πρόγραμμα δημιουργίας και εκτύπωσης σειράς συναλλαγματικών.
Σταματήστε να πληρώνετε έντυπα, ελαχιστοποιήστε τον χρόνο, εξαφανίστε τα λάθη.

Ενημερώνει αυτόματα το ημερολόγιο σας για κάθε μία συναλλαγματική ώστε να μην ξεχνάτε ποτέ.

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ - ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΤΖΕΝΤΑ
έκδοση 7.0  (Οκτ 2017)
?????

Πρόγραμμα ατζέντας -  ημερολογίου όπου φαίνονται οι ελληνικές αργίες, χριστιανικές γιορτές, εορτολόγιο και αφιερωμένες μέρες. Παρακολουθούμε τις υποχρεώσεις μας, τα ραντεβού μας, τις επετείους.

Stop worrying about forgetting tasks, dates, appointments, birthdays, bills. Avass Calendar will care about all the little things. Greek menus. Greek namedays - holidays and orthodox calendar.

 

CID 104
Πρόγραμμα αναγνώρισης κλήσεων για επαγγελματίες.

έκδοση Αυγ 2017

Αν έχετε εστιατόριο, πιτσαρία, τηλεφωνικές πωλήσεις, ταξιδιωτικό γραφείο, ή ακόμα θέλετε να ελέγχετε τις κλήσεις στο σπίτι σας ή το γραφείο ώστε να αποφεύγετε τις απάτες.

 

 
 
     
 

 

  Όροι χρήσης

 

 
   

Γενικοί όροι.

 

Δεν επιτρέπεται η τροποποίηση του λογισμικού ή η απενεργοποίηση σε οποιαδήποτε χαρακτηριστικά παραχώρησης άδειας χρήσης ή χαρακτηριστικά ελέγχου του λογισμικού.

 

Η ανάπτυξη του λογισμικού πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου με ιδιωτικές δαπάνες. Το λογισμικό είναι στην κατοχή και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Άγι Βασιλειάδη (κατασκευαστής). Η άδεια δεν αποδίδει κανένα δικαίωμα κυριότητας στο λογισμικό και δεν αποτελεί πώληση οποιουδήποτε από τα δικαιώματα στο λογισμικό.

 

Ο κατασκευαστής δεν φέρει ευθύνη για κακή ή κακόβουλη χρήση του λογισμικού ως και αν αυτό δεν υλοποιεί όσα υπόσχεται.

 

Επιτρέπεται να δημιουργήσετε αντίγραφα ή προσαρμογές του λογισμικού για λόγους αρχειοθέτησης ή όταν αντιγράφετε ή όταν η προσαρμογή αποτελεί σημαντικό βήμα στην εξουσιοδοτημένη χρήση του λογισμικού. Πρέπει να αναπαράγετε όλες τις προειδοποιήσεις για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο πρωτότυπο λογισμικό σε όλα τα αντίγραφα ή σε προσαρμογές. Δε επιτρέπεται να αντιγράψετε το λογισμικό σε οποιοδήποτε δημόσιο δίκτυο.

 

Δεν επιτρέπεται να ανακατασκευάσετε το λογισμικό, παρά μόνο εάν έχετε προηγουμένως λάβει την έγγραφη άδεια του κατασκευαστή. “Ανακατασκευή” σημαίνει αποσυναρμολόγηση, ανακατασκευή, αποκρυπτογράφηση ή αποσυμπίεση.

 

Η άδεια σας θα λήξει αυτόματα με κάθε μεταβίβαση του λογισμικού. Κατά τη μεταβίβαση, πρέπει να παραδώσετε στο άτομο στο οποίο μεταβιβάζετε την άδεια, το λογισμικό, συμπεριλαμβάνοντας όλα τα αντίγραφα και τη σχετική τεκμηρίωση. Το άτομο στο οποίο μεταβιβάζετε την άδεια πρέπει να αποδεχτεί αυτούς τους όρους άδειας χρήσης ως προϋπόθεση της μεταβίβασης.

 

Ο κατασκευαστής μπορεί να καταγγείλει την άδεια χρήσης σας, λόγω μη τήρησης οποιουδήποτε από τους όρους της εν λόγω άδειας χρήσης. Κατά την καταγγελία, πρέπει να καταστρέψετε αμέσως το λογισμικό και κάθε αντίγραφο, προσαρμογή και κάθε τμήμα σε οποιαδήποτε μορφή.

 

Δεν επιτρέπεται να εξαγάγετε ή να επανεξάγετε το λογισμικό ή οποιοδήποτε αντίγραφο ή προσαρμογή.

 

 

Προγράμματα με δοκιμή


 

Τι σημαίνει με δοκιμή (shareware)

 

Τα προγράμματα shareware δίνονται για δοκιμαστική χρήση ενός μήνα. Σε αυτή την περίοδο μπορείτε να τα δοκιμάσετε. Εφ' όσον θέλετε να τα κρατήσετε πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μου. Διαφορετικά πρέπει να τα σβήσετε από τον υπολογιστή σας.
Επιτρέπετε η δημοσίευση σε άλλη σελίδα ή CD, εφ' όσον το πρόγραμμα παραμείνει αναλλοίωτο και γίνει μνεία της σελίδας (www.avass.net). Απαγορεύεται η πώληση τους.

Πριν κατεβάσετε ένα πρόγραμμα σιγουρευτείτε ότι βρίσκεστε στη σελίδα www.avass.net Αυτό φαίνεται στην επάνω γραμμή του Internet browser.

 

Απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσεις

 


What is shareware

 

Free to download for testing purposes. These programs are copyrighted commercial software that is distributed without payment on a trial basis of one month and is limited by any combination of functionality, availability, or convenience


You may use or publish, as far as the program is in shareware mode and you give a link to this page (www.avass.net).

 


 

 

Δωρεάν προγράμματα


 

Τι σημαίνει freeware

Δωρεάν λογισμικό. Τα προγράμματα freeware μπορείτε να τα κατεβάσετε ελεύθερα και να τα χρησιμοποιήσετε. Δεν υπάρχει κωδικός ή κάποιος περιορισμός. Τα περισσότερα τα κατασκεύασα για να με βοηθήσουν στον προγραμματισμό και για το λόγο αυτό είναι συνήθως εργαλεία.

Επιτρέπετε η δημοσίευση σε άλλη σελίδα ή CD, εφ' όσον το πρόγραμμα παραμείνει αναλλοίωτο και γίνει μνεία της σελίδας.
Απαγορεύεται η πώληση τους.

Πριν κατεβάσετε ένα πρόγραμμα σιγουρευτείτε ότι βρίσκεστε στη σελίδα www.avass.net Αυτό φαίνεται στην επάνω γραμμή του Internet browser. Αν κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα, το μόνο που σας ζητώ είναι να μου στείλετε ένα mail ώστε να γνωρίζω την κυκλοφορία. Πιθανά σχόλια σας είναι καλοδεχούμενα και πιθανώς να ενσωματωθούν στις επόμενες εκδόσεις.

Απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσειςWhat is freeware

Free to download. Not for commercial use.
You may use or publish, as far as you give a link to this page.
 


 

 

   
   

 

         
         

Επικοινωνία
Όροι χρήσης
Νέα της σελίδας
Προσεχώς
Απαντήσεις

Με δοκιμή
Δωρεάν
Ήχος
Παιχνίδια
Επιφάνεια
Εργαλεία
Λειτουργικό
Έχουν αποσυρθεί

   

 

 
    avass.net software
www.000webhost.com