free and shareware programms, δωρεάν προγράμματα και με δοκιμή χρήσιμα προγράμματα δωρεάν και με δοκιμή / freeware and shareware programs

 

 
 
   

Επάνω
Αναγνώριση κλήσεων
Ανάλυση ήχου
Μεταβλητό τοκοχρεολύσιο
Αναμεταδότες HAM

 

 
     
   

 

 
     
 
 

 

Νέα της σελίδας
(24 Ιουλ 2017)


CID 104
Πρόγραμμα αναγνώρισης κλήσεων για επαγγελματίες.

εκδ. Αυγ 2017

Αν έχετε εστιατόριο, πιτσαρία, τηλεφωνικές πωλήσεις, ταξιδιωτικό γραφείο, ή ακόμα θέλετε να ελέγχετε τις κλήσεις στο σπίτι σας ή το γραφείο ώστε να αποφεύγετε τις απάτες.

 

 


 
AVassNet N1599
Αυτόματη συμπλήρωση υπεύθυνων δηλώσεων Ν.1599 / 1986
έκδοση Μάιος 2017

Συμπληρώστε τη δήλωση αυτόματα με τον προβλεπόμενη από το Νόμο τρόπο, χωρίς λάθη.
Τυπώστε όσα αντίγραφα θέλετε.

Κρατάει τυποποιημένα κείμενα που το πρόγραμμα βάζει αυτόματα με ένα κλικ.

Κάνει αυτόματο έλεγχο της περιοχής από τον Ταχυδρομικό Κώδικα.

Συνεργάζεται προαιρετικά με το πρόγραμμα πελατολογίου AVass 16, ώστε να μπαίνουν τα στοιχεία αυτόματα και χωρίς λάθη.

 

AV File Sweeper
Σάρωση πλήθους φακέλων για αναζήτηση αρχείων με πολλαπλές επεκτάσεις. Μαζική αναζήτηση / επεξεργασία ονομάτων / και διαγραφή αρχείων.
έκδοση Απρ 2017

Θέλετε να δείτε πόσες φορές έχετε το ίδιο αρχείο στο δίσκο σας; Θέλετε να τακτοποιήσετε μαζικά τις ονομασίες αρχείων σε ένα φάκελο ή πολλούς στο δίσκο σας; Θέλετε να σβήσετε όλα τα περίεργα αρχεία που απέμειναν σκουπίδια στο δίσκο με την επέκταση "~*¨;
.

Το AV File Sweeper σαρώνει το δίσκο από το φάκελο που θα του υποδείξετε και εμφανίζει όλα τα αρχεία που πληρούν τα κριτήρια σας, σε ένα κατάλογο.

 

CPU7 analog powermeter
(παρακολούθηση απασχόλησης των CPU)
ver 1.0.0 (Μαρ 2017)
Δείτε το ποσοστό χρήσης της CPU με αναλογικό όργανο.
Κατεβάστε το δωρεάν. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση, απλά καλέστε το exe.


This free program lets you view your system's total CPU usage.
Download for free. No installation needed, just run the exe.

 

SC (Screen Capture)
έκδοση Μάρ. 2017

Δωρεάν πρόγραμμα σύλληψης της οθόνης σε εικόνα.
Μπορείτε να αντιγράψετε όλη την οθόνη ή μέρος επιλεγμένο από εσάς ή το περιεχόμενο ενός παράθυρου.SC (Screen Capture) is a free useful tool if you need to take screen captures quickly and easily.
You can capture screen in many ways, including full screen capture, region capture, window capture.

 

Αναγνώριση κλήσεων, απόρριψη ανεπιθύμητων. AVass CID2 plus
έκδοση Φεβ. 2017

Πρόγραμμα αναγνώρισης τηλεφωνικών κλήσεων - πελατολόγιο.
Συνεργάζεται με το πελατολόγιο του AVassNet 10 (και 8) ώστε να βλέπετε αμέσως τα στοιχεία του πελάτη ή φίλου.
Σας προειδοποιεί και απορρίπτει περίπου 5.000 ενοχλητικά τηλέφωνα (εισπρακτικών, τηλεπωλήσεις, απάτες).
Αν δεν είναι στους καταλόγους του, σας δείχνει στοιχεία του τηλεφώνου από το
Internet.
Επίσης σας στέλνει E-mail με τα τηλεφωνήματα κατά την απουσία σας
 

 
 
     
 

 

 

Αναγνώριση κλήσεων

   
   

Πρόγραμμα AVass CID
έκδοση Ιαν 2015

Πρόγραμμα αναγνώρισης τηλεφωνικής κλήσης και ανεπιθύμητων.
Σας προειδοποιεί για πάνω από 1.500 ενοχλητικά τηλέφωνα (εισπρακτικών, τηλεπωλήσεις, απάτες).
Συνεργάζεται προαιρετικά με το πελατολόγιο του AVassNet 8 και 9

 

πρόγραμμα αναγνώρισης τηλεφωνικών κλήσεων με σειριακό ή USB modem

 

Αναγνώριση καλούντος με την χρήση εσωτερικού ή εξωτερικού modem.
Λειτουργεί και σε πολλές γραμμές.

 

Έχετε κατάστημα και θέλετε να βλέπετε αυτόματα τα στοιχεία του πελάτη που καλεί; Θέλετε με ένα κλικ να βλέπετε την αναλυτική κάρτα του καλούντος;

 

Σας έχουν τρελάνει τα ενοχλητικά τηλεφωνήματα τηλεπωλήσεων ή εισπρακτικών εταιρειών;

Αντικείμενο

Το πρόγραμμα AVass CID (Caller Information Data) σας δείχνει τις πληροφορίες καλούντος από την τηλεφωνική γραμμή σας.

Αν είστε συνδεδεμένη με το Internet, αναζητά πληροφορίες από τηλεφωνικούς καταλόγους στο Internet και σας δείχνει τις πληροφορίες από αυτές.

Επιπλέον, αν έχετε την βάση δεδομένων (πελάτες ή προμηθευτές) από το πακέτο AVassNet8, σας δείχνει επιπλέον αναλυτικά στοιχεία που αντλεί από την βάση, όπως όνομα διεύθυνση. Με κλικ στα στοιχεία σας δείχνει την πλήρη κάρτα πελάτη.


Προϋποθέσεις λειτουργίας

Για να λειτουργήσει το πρόγραμμα πρέπει να έχετε modem (εσωτερικό ή εξωτερικό) συνδεδεμένο με τον υπολογιστή και την τηλεφωνική γραμμή. Το πρόγραμμα δουλεύει σε σύνδεση σειριακή ή USB, αναγνωρίζοντας αυτόματα την είσοδο. Το modem πρέπει να μπορεί να κάνει αναγνώριση καλούντος σύμφωνα με τα ευρωπαϊκή τυποποίηση τηλεφωνίας για την Ελλάδα ή γενικά του παρόχου τηλεφωνίας στο κράτος που είστε .
Αν έχετε παραπάνω από μία γραμμές, απαιτούνται ισάριθμα modem. Στη περίπτωση αυτή καλέστε το πρόγραμμα τόσες φορές όσες και οι γραμμές. Αυτόματα θα ρυθμιστεί και θα δώσει έναν μοναδικό αριθμό για κάθε γραμμή τηλεφώνου ώστε να αναγνωρίζετε την γραμμή που σας δείχνει να κτυπά.
Η βάση πελατών ή προμηθευτών του πακέτου AVassNet8 είναι απαραίτητη αν θέλετε περαιτέρω στοιχεία για τον καλούντα. Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον επαγγελματία που θέλει να ξέρει άμεσα τα στοιχεία του πελάτη που τον καλεί.


Εγκατάσταση

Καλέστε το πρόγραμμα setup. Αυτό θα κάνει αυτόματα όλη την εγκατάσταση.


Τρόπος λειτουργίας

Καλέστε το πρόγραμμα από το εικονίδιο.
Στην οθόνη θα εμφανιστεί για λίγο το μήνυμα “initializing” και μετά η εικόνα από ένα τηλέφωνο γραφείου. Αν το πρόγραμμα δεν ενεργοποιήσει κάποια είσοδο θα σας ανοίξει το παράθυρο ρυθμίσεων (βλ. ρυθμίσεις).


Συνεργασία με τη βάση Πελατών ή Προμηθευτών


πρόγραμμα αναγνώρισης τηλεφωνικών κλήσεων με σειριακό ή USB modem


Το πρόγραμμα αυτόματα αναγνωρίζει την ύπαρξη της βάσης δεδομένων από το πακέτο AVassNet8 και συνδέεται με τη βάση πελατών.
Κατά την κλήση, όταν υπάρχει αριθμός καλούντος, αναζητά στη βάση την εγγραφή του πελάτη και όταν την βρει εμφανίζει πρόσθετα στοιχεία που είναι : κωδικός, όνομα, επίθετο, επάγγελμα, πλήρη διεύθυνση και την πληροφορία για το τηλέφωνο (αν είναι οικία, γραφείο, και ό,τι άλλο). Αν θέλετε την αναλυτική κάρτα του πελάτη κάντε διπλό κλικ πάνω στις πληροφορίες. Θα ανοίξει αυτόματα το πελατολόγιο και θα δείξει τον εν λόγω πελάτη. Αν η βάση είναι ήδη ανοικτή, θα σας μεταφέρει στην αναλυτική κάρτα του καλούντος.

Κατάλογος ανεπιθύμητων


Με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορείτε να χαρακτηρίσετε έναν αριθμό ως ανεπιθύμητο. Το πρόγραμμα θα σας βγάζει ειδοποίηση όταν σας καλεί ένας αριθμός που είναι σ' αυτόν τον κατάλογο.
Στο χώρο του προγράμματος υπάρχει ένα αρχείο κειμένου όπου καταχωρούνται τα ανεπιθύμητα τηλέφωνα. Ήδη είναι καταχωρημένα πάνω από 850 τηλέφωνα εισπρακτικών εταιρειών. Όταν η κλήση γίνει από ανεπιθύμητο τηλέφωνο εμφανίζεται κόκκινο σήμα και η περιγραφή που υπάρχει.
Για να λειτουργήσουν ο κατάλογος ανεπιθύμητων είναι απαραίτητη βάση πελατών ή προμηθευτών από το AVassNet8.

 

 

Αναγνώριση κλήσεων, εισπρακτικές, διαφημιστικές, ανεπιθύμητα

Στο τηλέφωνο της οθόνης με δεξί κλικ έχετε τις επιλογές. Μεταξύ αυτών την επιλογή «Κατάλογος ανεπιθύμητων». Μπείτε στον κατάλογο αν θέλετε να προσθέσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε έναν αριθμό.
Εκεί μεταξύ των άλλων μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε το πρόγραμμα να μπλοκάρει τους ανεπιθύμητους αριθμούς. Το μπλοκάρισμα γίνεται ανοίγοντας και κλείνοντας την γραμμή.

 

Ιστορικό

 

Το πρόγραμμα κρατάει ιστορικό εισερχομένων κλήσεων σε αρχείο κειμένου που μπορείτε να δείτε/επεξεργαστείτε/αντιγράψετε/σβήσετε με το σημειωματάριο.

 

ιστορικό εισερχομένων κλήσεων (ανεπιθύμητες)

Κατάλογος με ιστορικό κλήσεων
 

Ρυθμίσεις

Για να ανοίξει το παράθυρο των ρυθμίσεων, κάντε διπλό κλικ στο κόκκινο τηλέφωνο ή με δεξί κλικ επιλέξτε από τις επιλογές που θα εμφανιστούν. το παράθυρο ρυθμίσεων κλείνει με τον ίδιο τρόπο.

Αναγνώριση κλήσεων, ρυθμίσεις

Com port : ορίζετε την είσοδο που θέλετε να ελέγχει το πρόγραμμα, αν δεν θέλετε να το κάνει μόνο του. Το πρόγραμμα σας δίνει επιλογή ανάμεσα στις υπάρχουσες διαθέσιμες εισόδους.
Αυτόματη ρύθμιση κάθε φορά : Αν το ενεργοποιήσετε όταν ξεκινάει το πρόγραμμα θα ψάχνει μόνο του για να βρει την ελεύθερη είσοδο με αναγνώριση.


ID enable string : Τα διάφορα modem έχουν διαφορετική εντολή για ενεργοποίηση της αναγνώρισης. Η ακολουθία AT#CID=1 είναι η πλέον συνήθης. Αν δεν λειτουργεί αλλάξτε την ακολουθία από τις επιλογές που σας δίνει το πρόγραμμα.


Έναρξη με τα Windows : Ενεργοποιήστε την επιλογή αν θέλετε το πρόγραμμα να ξεκινά αυτόματα με την έναρξη των Windows.


Αν θέλετε το πρόγραμμα να βρει μόνο του το κατάλληλο Port πατήστε το πλήκτρο «βρες». Το «activate» πρέπει να μην είναι πατημένο.


Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε το επιλεγμένο port, πατήστε «activate». Με τον ίδιο τρόπο απενεργοποιείστε.

 


Ερωτήσεις που μου έχουν γίνει

 

Το πρόγραμμα όταν ανοίγει βγάζει ένα κόκκινο χεράκι και την σελίδα των ρυθμίσεων.

 

Μάλλον δεν έχετε αναλογικό modem ή υπάρχει άλλο πρόγραμμα που δεσμεύει το modem.

 

Το κόκκινο τηλέφωνο κτυπά στην οθόνη, αλλά δεν δείχνει καμία πληροφορία.


Ελέγξτε αν έχετε αναγνώριση από την τηλεφωνική εταιρεία. Αν έχετε
, ή το modem δεν έχει ικανότητα αναγνώρισης (ευρωπαϊκά πρότυπα) ή δεν έχει ορισθεί η σωστή εντολή για αναγνώριση. Για τν εντολή επιλέξτε ρυθμίσεις και εκεί δοκιμάστε με τα “id enable string” και το πλήκτρο βρες.


Πως μπορώ να έχω αναγνώριση σε δύο γραμμές τηλεφώνου;


Θα χρειαστούν δύο modem Ρυθμίστε το πρόγραμμα σε «αυτόματη αναζήτηση κάθε φορά». Αν καλέσετε το πρόγραμμα δύο φορές, αυτόματα θα ενεργοποιηθεί πρώτα σε μία και μετά στη δεύτερη γραμμή. Στην οθόνη θα έχετε δύο κόκκινα τηλέφωνα.


Μπορώ να έχω ιστορικό κλίσεων;


Ναι σε εκδόσεις από τον Ιαν 2013 και μετά. Το πρόγραμμα κρατά ιστορικό σε αρχείο κειμένου με τα στοιχεία ημερομηνία - ώρα όπως και όνομα που παίρνει από τη βάση πελατών-προμηθευτών, από τον κατάλογο ανεπιθύμητων ή από δική του αναζήτηση στο Internet.

 

 


(6.5Mb)

 

Για την έκδοση plus με επαφές, που συνδέεται και με τηλεφωνικές συσκευές, σε μορφή shareware πατήστε [εδώ]

 


 

Τι σημαίνει freeware

Δωρεάν λογισμικό. Τα προγράμματα freeware μπορείτε να τα κατεβάσετε ελεύθερα και να τα χρησιμοποιήσετε. Δεν υπάρχει κωδικός ή κάποιος περιορισμός. Τα περισσότερα τα κατασκεύασα για να με βοηθήσουν στον προγραμματισμό και για το λόγο αυτό είναι συνήθως εργαλεία.

Επιτρέπετε η δημοσίευση σε άλλη σελίδα ή CD, εφ' όσον το πρόγραμμα παραμείνει αναλλοίωτο και γίνει μνεία της σελίδας.
Απαγορεύεται η πώληση τους.

Πριν κατεβάσετε ένα πρόγραμμα σιγουρευτείτε ότι βρίσκεστε στη σελίδα www.avass.net Αυτό φαίνεται στην επάνω γραμμή του Internet browser. Αν κατεβάσετε κάποιο πρόγραμμα, το μόνο που σας ζητώ είναι να μου στείλετε ένα mail ώστε να γνωρίζω την κυκλοφορία. Πιθανά σχόλια σας είναι καλοδεχούμενα και πιθανώς να ενσωματωθούν στις επόμενες εκδόσεις.

Απαντήσεις σε πιθανές ερωτήσειςWhat is freeware

Free to download. Not for commercial use.
You may use or publish, as far as you give a link to this page.
 


 

 

 

 

Ιστορικό

 

Μελλοντική βελτίωση (αν ζητηθεί) η λειτουργία και ενημέρωση όλων των τερματικών σε δίκτυο.

 

Ιαν 2015 : Προσαρμογή λόγω αλλαγών στις βάσεις δεδομένων.

 

Μαρτ 2014 : Αναζήτηση στοιχείων από πέντε βάσεις δεδομένων στο Internet. 1800 ανεπιθύμητοι αριθμοί.

 

Δεκ 2013 : βάση με 1.616 ενοχλητικά τηλέφωνα.

 

Δεκ 2013 : Διαχείριση ανεπιθύμητων. Προστέθηκε η δυνατότητα για μπλοκάρισμα των ανεπιθύμητων. Βάση ανεπιθύμητων με 889 αριθμούς από τηλεπωλήσεις, εισπρακτικές και απάτες.

 

Φεβ 2013 : 856 τηλέφωνα εισπρακτικών. Μικρές αλλαγές.


Ιαν 2013 : Προστέθηκε ιστορικό κλήσεων.


Φεβ 2012 : Πρώτη έκδοση
 


 

 

 

 
   

 

   
         

Επικοινωνία
Όροι χρήσης
Νέα της σελίδας
Προσεχώς
Απαντήσεις

Με δοκιμή
Δωρεάν
Ήχος
Παιχνίδια
Επιφάνεια
Εργαλεία
Λειτουργικό
Έχουν αποσυρθεί

Επάνω
Αναγνώριση κλήσεων
Ανάλυση ήχου
Μεταβλητό τοκοχρεολύσιο
Αναμεταδότες HAM

   

 

 
    avass.net software
www.000webhost.com